Hoe werkt Loontje.nl

Loontje.nl houdt van transparantie in zowel werkwijze als in prijzen. Loontje.nl is simpel en duidelijk. 

 

Om het simpel te houden heeft Loontje.nl drie pakketten samengesteld. In elk pakket kan er een onbeperkt aantal mutaties per medewerker doorgegeven worden.

 

Pakket gekozen? Gefeliciteerd! Stap 1 is al afgerond! 

 

Stap 2

U ontvangt van Loontje.nl een (verwerkers)overeenkomst, de algemene voorwaarden en een sjabloon om al uw werkgevers- en werknemersgegevens in te vullen, te ondertekenen en te retourneren.

 

Stap 3

Nu moeten we samen nog enkele belangrijke details bespreken. Loontje.nl neemt hiervoor contact met u op. Graag willen wij weten op welke dag de nettolonen uitbetaald worden, zodat kan worden bepaald op welke datum de volgende acties uitgevoerd worden:

  • Doorgeven mutaties door de werkgever
  • Controle moment
  • Oplevering alle stukken

Stap 4

Neem een kopje koffie en geniet van de dag. Loontje.nl heeft alles onder controle!

Loontje.nl verwerkt de werkgevers- en werknemersgegevens en slaat deze veilig op in de Cloud. 

Loontje.nl verzorgt de loonadministratie op de afgesproken momenten en levert alle stukken veilig, volledig en correct bij u af.

 

Overige informatie

Wilt u overstappen naar Loontje.nl in de loop van het kalenderjaar? In dat geval hebben wij de laatst verrichte loonaangifte nodig in XML formaat. Deze is eenvoudig op te vragen bij uw huidige loonadministrateur. Loontje.nl kan dit, na uw schriftelijke toestemming, ook voor u opvragen.

 

Heeft u nog geen werknemers in dienst, maar bent u dit wel van plan? Loontje.nl kan u helpen bij het aanvragen van het loonheffingsnummer.

 

Heeft u incidenteel diensten nodig, die niet in het gekozen pakket zitten? Maatwerk is geen enkel probleem voor Loontje.nl.

Contactgegevens

Loontje.nl

Vogelkers 96

1964 KZ Heemskerk

 

www.loontje.nl

info@loontje.nl

06 22 820 591